lauantai 17. elokuuta 2013

Tervetuloa Rusko Kaartiin!

Toivotan kaikki tervetulleiksi uunituoreelle blogillemme, Ruskon Kaarti!
Ruskon kaarti on saanut nimensä rakkaan tallini -sivustomme mukaan (www.tallini.fi), jossa Rusko on sivuston ensimmäinen talli sekä meidän maskottimme! Talli Goldghost keksi sen Tallini.fi blogimme nimeksi. Blogissa kirjoitan omia mielipiteitäni ja ajtuksiani sivustosta, julkaisen haastatteluja tallinilaisilta, kerron omasta virtuaali kasvatuksestani ja tempauksistani, sekä paljon muusta! Toivoisin, että ottaisitte minuun yhteyttä Tallini.fi -sivustolla (talli Repeat) tai kirjottaisitte tänne kommenteilla, että mistä haluaisitte minun puhuvan täällä.

Halusin perustaa tällaisen Tallini.fi blogin oikeastaan suuren kokeilunhalun perusteella ja sillä etten tällaista blogia ole ennen nähnyt. Tämä ihme banneri, jonka näette tuolla ylhäällä - on väliaikainen ja siitä on turha murehtia. Minulle pisteet siitä, että banneri on ihka ensimmäiseni ja kiitän suuresti avusta Mitua, Goldghostia ja Hopealankaa.

-  -  -  -  -  -  -

Kerron myös nyt tästä sivustosta, jossa me seikkailemme. Voi olla, että uusia ihmisiä sattuu sivustolle tulemaan tämän blogin myötä. Annan suuret halit ja pusut, jos liityte lukijoiksi ja linkkaatte tätä ympäri virtuaalimailmaamme.

Tallini.fi on suomenkielinen versio alkuperäisestä ruotsalaisesta sivustosta, Stallet.se. Petter Axelsson ja Hans Blomberg perustivat stalletin 14. lokakuuta 2002 ja he saivat jo 1000 käyttäjää ensimmäisenä päivänä. Nykyään stalletille löytyy mm. suomen, saksan, norjan, englannin ja muiden kielten versiot. Elimme "kultaista aikaa" alkuvuosien varrella. Ihmiset olivat ystävällisiä, auttoivat toisiaan ja ennenkaikkea olivat omia persooniaan. Petter, Hans sekä muut apulaiset siirsivät sivuston eri palvelimille vuonna 2004, jotta he saivat sivuston kunnolla toimimaan ja pystyivät luomaan uusia toimintoja. 
Kuitenkin vuonna 2013 tapahtui suuri käänne hevoshullujen paratiisissa. Stalletissa eräs Crew alkoi huijaamaan tallirahaa ja sai miljoonia kavallettua. Hän jakoi sitä muille ja hinnat olivat katossa.. Tarkoitan, että kirjaimellisesti katossa. Lemmikeistä joista maksettiin ennen 200 tallirahaa, maksettiin nykyään yli 100.000 tallirahaa vaikka ei ollut ruusuketta. Sivusto oli sekasorron vallassa ja monet päättivät lopettaa sivustolla. Egmont (eli yhtiö, jossa Hans & Peter olivat) päättivät sulkea sivuston. Sivuston sanottiin poistettavan 31. Toukokutta 2013, mutta viimehetkillä saapui Webonized AB, joka osti stalletin ja sisarsivustot. Me emme tienneet että sivusto myytiin. Jatkoimme kuitenkin samaantapaan kukin milläkin kieliversiollaan. Stalletissa halitsee vielä inflaatio, mutta sitä on ruvettu ehkäisemään ja näyttää hieman paremmalta. Meidän suomen sivustollamme taas on liikkunut huijaamista ja ties mitä kavalaa, myös pieni inflaatio hallitsee suomen sivustolla. Webo (Webonized AB) etsii tällähetkellä meille Tukipalvelua, joka pitää huolta suomen versiosta ja creweistämme. Me myös toivomme pari aktiivista Crewiä sivustolle, mutta saa nähdä mitä Webonized tuumaa asiasta. Nimittäin meidän suurinosa Creweistämme ei ole kovin aktiivisia nykyään. 

Meille tuli 7.8.2013 Hei! -osioomme tällainen ilmoitus Tukipalvelun työstä kiinnostuneille.
" Hei rakkaat suomalaiset käyttäjämme.

Tarvitsemme apua joltakulta joka voisi toimia Tukipalvelussa ja olla vastuussa Creweistä.

Sinä, joka tunnet että,
- Osaat kaiken Tallini.fi:ssä.
- Osaat Suomea ja Ruotsia.
- Omaat hyvin tiedon siitä mikä on oikein ja mikä väärin.
- Olet iloinen ja ulospäinsuuntautunut.
- Ymmärrät että jäsenet ovat meidän suurin voimavaramme.
- Tunnet että tekisit Tallini.fi:stä maailman miellyttävimmän kohtauspaikan eläimistä kiinnostuneille..

....Lähetä meille hakemus. Sinä auttaisit myös viestien kääntämisessä. Me tulemme aina olemaan käytettävissä mikäli tarvitset apua jonkin asian kanssa. 

Mene kohtaan Ohje/Tallini Crew/Haluan olla mukana!
"

-  -  -  -  -  -  - 

Toivoisin paljon kommentteja ja ehdotuksia, että mitä kirjoittaisin postauksiin. Olisi myös mainiota, jos liittyisit lukijaksi. Ylimahtavaa olisi, jos mainostaisit tätä ympäri internettiä sekä tallini.fi:ssä. Muualle linkkaaminen voisi saada uusia jäseniä. (:

Etukäteen suuria haleja sekä pusuja. :
*



Terveisin,
Niina Kauniainen / Repeat

P.S. Mitu tallilta terveisiä kaikille!

4 kommenttia:

  1. Mä haluaisin tarkentaa että stallet ym myytiin Egmontilta meidän tietämättämme. Webonized osti sivustot Sudd ABltä, kuten kirjautumissivulla pitkään ollut teksti kertoi.
    Haluisin myös kiinnittää huomiota myös siihen että myös tallinissa on inflaatiota! Et maininnut tekstissäsi siitä mitään. Muuten ei veroa meille tulisi. On luultavasti ihan päivistä kiinni milloin vero meillekkin tulee.

    Blogilla on hyvä idea, jos se toteutetaan hyvin. On vaarana että se luisuu syyttelyyn tai piilovihjailuun tai muuhun vastaavaan. Bloggaajan on muutenkin oltava tarkka siitä mitä kirjiittaa muista ihmisistä. Jos mainostat blogia tallinissa ja kirjoitat negatiivisella kuvalla heistä... luulen että heidän kuva sinusta muuttuu myöskin negatiiviseksi. käytännön vinkki. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia huimasti huomautuksesta! Lisäilin tuonne hieman asioita, joita mainitsit ja yritän pysyä kuivilla.:)

      Poista
  2. Eikös Crewien pitäisi olla 18.vuotiaita ja sen yli? .___.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Crewien ikä täytyy olla 18 -vuotta ja muistaaksnei Tukipalvelu henkilöiden suositeltiin olevan 20 vuotta tai yli. :)Voit lukea lisää Crew vaatimuksista tallinnissa Ohje > Tallini Crew > Crew Profiili.

      Poista