sunnuntai 18. elokuuta 2013

KJ Lakko?

Hei kaikki anonyymi lukijamme sekä tilaajat!

Tänään on 18. Elokuuta, eli sunnuntai. Saavuin sivustolle kello 12 jälkeen rättiväsyneenä, koska olin vasta herännyt. Avasin chatin ja luin Webonizedin typerästä ideasta.

Webonized AB harkitsevat ottavansa käyttöön sääntö, jossa myymäsi grafiikka saadaan myydä eteenpäin. Eli, jos sinä teet dessun ja myyt sen jollekkin hintaan 500 TR, niin ostaja saa käyttää sitä kuin myös myydä sitä eteenpäin. Tämä koskee aivan kaikkea lataamaasi grafiikkaa, kuten tallipohjat, dessut, valokuvat jne.

Nämä tiedot ovat 100 % luotettavia, joten suosittelen ottavan tosissaan. Stalletissa oli jotain yli 14 Crewiä, mutta kun he kuulivat tästä uudesta säännöstä, he alkoivat kapinoimaan vastaan ja menettivät Crew virkansa. Nykyään Stalletissa on noin 8 Crewiä. 

Olemme nyt yhdessä Tallinnin chatryhmän kanssa päättäneet laittaa STOPn tälle!
Aloitamme yhdessä KJ (Kultajäsenyys) lakon, jolloin kukaan meistä ei osta kultajäsenyyttä siihen asti, että he suostuvat luopumaan tästä uudesta säännöstä. Lähdetään yhdessä taistelemaan kurjaa sääntöä vastaan ja voitetaan Webonized!

Uskoaksemme suurin syy tähän sääntöön on se, että he ovat kyllästyneet kuulemaan valituksia grafiikoiden tekijöiltä siitä, että heidän grafiikkaansa myydään eteenpäin laittomasti ja tekijänoikeuksia rikotaan. Haluavatko he päästä helpolla? Sitä en tiedä, mutta tällainen järjetön sääntö on kumottava. Riskinä on kuitenkin, että he kyllästyvät ja poistavat koko sivustomme mutta emme voi sulattaa tällaista sääntöä. Tekijänoikeuksiahan rikottaisiin vielä enemmän tämän säännön myötä.

Olemme aloittaneet adresseja ympäri sivustoja ja tässä näet muutamat:
www.tallini.fi - Kerho - EI Grafiikkasäännöille
www.tallini.fi - HD tallilla Harvey - Kuva. Lue kyseisen kuvan kuvateksti!
www.stallet.se - Internet adressi - http://tinyurl.com/kddcoly 
www.meinpferdchen.de - Kerho - LET'S CANCEL THE NEW RULE.... onko jossain muuallakin? Kerro kommentoimalla!

SUOSITTELEN LIITTYMÄÄN KYSEISIIN ADRESSEIHIN.

- - - - - - - - - - - - -

Kerro mielipiteesi säännöstä ja KJ lakosta kommentoimalla!(:
Lukijaksi ryhtyminen on enemmän kuin sallittua ja linkkaaminen ympäri sivustoja vielä enemmän!


Regards,
Niina Kauniainen / Repeat on tallini.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti