sunnuntai 18. elokuuta 2013

Creweistä & Tukipalvelusta

Hei kaikille!

Kerron tässä postauksessa Tallinin Creweistä ja Tukipalvelusta, sekä mitä vaaditaan siihen virkaan pääsemiseksi.

- - - - - - - - - 
Tässä alussa vielä sanon, että te hevosten hoitajat sivustolla huomhuom! Minulla on tällähetkellä sessio meneillään, jolloin hoitajat saavat 5 TR / 5 OP (ominaisuuspisteet), mutta sivustolla on tällähetkellä jonkinlainen bugi, jonka vuoksi Tallini ei päivitä OP pisteitä. Eli, vaikka treenaatte hevosta äänestämällä näyttelyissä, piksuttamalla ja muilla tavoilla, niin OP pisteet eivät päivity. Älkää menettäkö hermojanne, vaan kokeilkaa välistä treenata omia hevosianne ja yrittää uudestaan muita! Toivottavasti bugi loppuisi pian. (:

- - - - - - - - -

Mielestäni suomen sivustolla on liian vähän aktiivisia Crewejä (näet crewimme ohje > tallini crew). Meillä on noin 3-4 täysin aktiivista Crewiä ja pari crewiä, jotka silloin tällöin piipahtavat siellä. Minusta tarvitsemme uusia parista muutamaan, jotka ovat Crew-profiilin kuvaamia henkilöitä. Nämä aktiiviset crewimme ovat minusta työnsä hyvin hoitaneet ja nostan heille hattua! Jatkakaa samaan malliin.

Heti alussa sanon, että Crewit ovat tässä työssä vapaaehtoisia ja heille ei makseta palkkaa. Heillä on ikuinen kultajäsenyys siitä syystä, että pystyvät osallistumaan chattiin.
Crewien tulee olla täysi-ikäisiä siitä syystä, että he ovat perehtyneet jo yhteiskuntaa liittyvästä lainsäädännöstä ja osaavat toimia netissä. Uskon, että nuoremmatkin nämä tietävät mutta sivuston omistajat ovat päättäneet asettaa rajan tähän. Tämän ikäisenä jo suurin osa - osaa ilmaista itseään hyvin kirjaimellisesti. Crewinä sinun olisi suositeltavaa osata kirjoittaa niin.

Aivan kyselemättä ja miettimättä on päivän selvää, että sinun täytyy olla Online -tilassa usein ja ennenkaikkea aktiivininen. Kärvisällisyyttä tarvitset todella paljon tässä virassa. Löytyy aina jotkut henkilöt, jotka taistelevat omasta puolestaan ja jankkaavat vastaan. Rehellisyys ja mukavuus ovat yhdet tärkeimmistä Crewin ominaisuuksista. Kritiikin kestokysy on pakollista! Tulet saamaan vaikka mitä kakkaa niskaasi ajan myötä ja tulet taistelemaan monissa erimielisyyksissä. Sinulta tarvitaan iloista mielenlaatua ja ystävällinen palveluasenne. Crew on palvelutyötä, eli esimerkiksi myyjä on palvelytyössä. Sinä hyväksyt kuvia, juttelet käyttäjille, poistat laittomia kuvia ja ehkäiset kaikkea muuta kiellettyä.

Kun käräytät aktiivisesti luvattomia kuvia Creweille tai huomauttelet asioista jotka ovat sääntöjen vastaisia, he huomaavat sinun sopivan työhön. Helpotat myös heidän työtään sillä, että otat itse ystävällisesti yhteyttä henkilöön ja yrität itse korjata tilanteen. Jos hän ei suostu tekemään mitään, mene Ohje > Tallini Crew ja etsi Online -tilassa oleva Crew -ja kerro hänelle asiasta.

Crewinä et saa menettää kärsivällisyyttäsi tai malttiasi toisten suhteen, vaan sinniteltävä niin pitkälle kuin mahdollista. Sinun täytyy myös tuntea Tallini.fi -sivuston säännöt, määräykset ja olla perillä jäsensopimuksesta. On myös suositeltavaa, että olet käynyt sivustolla jo pidemmän aikaa.


Haluan myös itse lisätä tähän profiiliin sen, että hymiöt pehmentävät lausettasi ja pyyntöäsi.

Esim. Moro. Huomasin että sinun kaniltasi puuttuu copyt, joten voisitko laittaa ne.
Tee näin: Hei! Huomasin tässä, että kaniltasi "PaavoLipponen" puuttuu copyrightit. Voisitko merkitä ettei kuvaa poistettaisi? Kiitos etukäteen! :)

- - - - - - - - - - - -

Tukipalvelusta olen sitä mieltä, että me todella tarvitsemme sitä. Webonized AB huolehtii enemmän stalletista, mitä muiden kieliversioiden sivuista. Tarvitsemme henkilön, joka huolehtii meidän tarpeistamme, sivustosta sekä Creweistä. Ensimmäisessä postauksessani "Tervetuloa Rusko Kaartiin!" oli suomennettu versio Webonized AB:n viestistä. Siinä hee kertoivat etsivänsä meille Tukipalvelua ja pyysivät kritiirien täyttävien ja kiinnostuneiden ottavan yhteyttä Ohje > Tallini Crew > Haluan olla mukana!

- - - - - - - - - - - -

Tässä oli taas tällaista tälläkertaa. Toivoisin, että linkitätte tätä Tallini.fi -sivustolla ja liittyisitte lukijoiksemme. :) Kiitoksia kaikille.

Regards,
Niina Kauniainen / Repeat on tallini.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti